HOTEL DEL GOLFO FINALE LIGURE – HJEM – 4 STJERNES HOTELL MED PRIVAT STRAND I FINALE LIGURE

VELKOMMEN TIL HOTEL DEL GOLFO, FINALE LIGURE

HOTEL DEL GOLFO FINALE LIGURE ER ET BEHAGELIG 4 STJERNERS HOTELL SOM LIGGER I FINALE LIGURE I HJERTET AV RIVIERA DELLE PALME LIKE UTENFOR DEN SJARMERENDE HAVNEN I CAPE SAN DONATO. UTSIKT OVER DET KRYSTALL BLÅ LIGURISKE HAVET, GJØR HOTEL DEL GOLFO EN OASE AV FRED , RO OG KOMFORT.

ELEGANTE ROM MED SJØUTSIKT

Hotel Del Golfo 4-stjerners hotell tilbyr 29 nyoppussede rom med fantastisk sjøutsikt på den liguriske kysten . Tilgjengelig i en rekke størrelser , inkludert store familierom og en romslig leilighet , hvert rom har parkett og er dekorert og innredet i en frisk chic stil. Hvert rom er også utstyrt med de nyeste moderne komfort for våre gjester inkludert:

Hotel Del Golfo i tillegg til våre elegante rom, byr vi også på mange fasiliteter , inkludert en 24-timers resepsjon, konferansefasiliteter, en velkjent hotellrestaurant med utvendig terrasse med plass for banketter og forretningslunsjer, privat strand og en hotellbar. Ta en titt på bilde galleri siden vår for flere detaljer.

PRIVAT STRAND

Riviera delle Palme er kjent for sin fantastiske natur og ved Hotel Del Golfo er den fulle prakt av kysten og liguriske hav innen berørlig avstand. Bare 1,5 km fra sentrum av Finale Ligure og den sjarmerende havnen i Cape San Donato, er en perfekt plass for å nyte den naturlige skjønnheten i området. Den private stranden på Hotel Del Golfo betyr også at selv de rike verkene i liguriske hav er innen rekkevidde , og det er ikke noe bedre sted å slappe av enn på den fine myke sanden på vår private stripe.

EKSKLUSIVE KAMPANJER

Selv om Hotel Del Golfo Finale Ligure er allerede stor verdi for pengene , tilbyr vi også eksklusive kampanjer med jevne mellomrom for å sikre at du får best mulig tilbud. Ved å bestille gjennom denne offisielle siden får du også de lavest mulige prisene - garantert!


SIKKER BESTILLING SYSTEM

Når du har lest om vår fantastiske beliggenhet og de flotte fasilitetene, ta en titt på vårt Bilde Galleri for en mer visuell presentasjon av hva vi har å tilby. Når du er helt fornøyd, ikke vent - gjør din bestilling i dag gjennom vår 100 % sikre online booking.

NYHETSBREV & RABATT

HVORFOR BESTILLE HOS OSS?

  • Massasjer og Skjønnhetsbehandlinger
  • Privat Strand
  • Fantastisk sjøutsikt
  • Eksklusive Kampanjer  
  • Gratis WI-FI internett
  • Gratis Parkering
wordpress themes